Official author page

Novel: Elinehto

Aurinkoinen keskikesä muuttuu painajaiseksi, kun terroristit iskevät pohjavesilähteisiin ympäri maailmaa ja saastuttavat juomaveden tappavaksi myrkyksi. Satojentuhansien ihmisten sairastuessa paniikki leviää ja puhtaasta vedestä tulee kiihkeästi haviteltu resurssi. Yhdysvalloissa luonnostellaan jo uutta maailmanjärjestystä, jossa Suomen tuhansien järvien vesivarat jaetaan voimakkaimpien kesken. Supon ylikomisario Vesa Kaitele haluaa kuitenkin mieluummin viettääaikaa perheensä kanssa kuin palata tulilinjalle. Mutta kun käy ilmi, että Vesan veli on sekaantunut iskuihin, on Vesan pakko toimia.

Elinehto on kiivastahtinen toimintajännäri ajankohtaisesta aiheesta: puhtaasta juomavedestä käytävästä kamppailusta ja kansainvälisestä terrorismista. Teos valottaa myös Vesan, Roudan alla -trilleristä tutun kovan ja omapäisen Supon miehen menneisyyttä ja perhesuhteita.

“… Maasalo onnistuu jotenkin ovelasti sekä luomaan jännitystä että ylläpitämään sitä – jopa siinä määrin, että myös dekkareista yleensä piittaamaton lukija valvoo pitkälle yöhön tahtoessaan lukea aina vielä yhden luvun lisää.” -Fifi, 26.10.2012

TILAA

Advertisements